Goedkope vakantie Italie


goedkopevakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope vakantie Italie
ItaliŽ kent zonnige baaien, aardige dorpjes, steden vol cultuur en een paar fraaie wintersportgebieden. Er zijn dus voldoende redenen om een goedkope vakantie in ItaliŽ door te brengen. ItaliŽ is geen voordelig land om op vakantie te gaan, maar wanneer je buiten het seizoen reist, of een minder bekende bestemming uitzoekt, kun je de kosten betrekkelijk laag houden. In plaats van de Dolomieten bezoek je dan de Karnische Alpen, langs de grens met Oostenrijk en SloveniŽ. Ook daar vind je mooie wandelgebieden en schilderachtige bergmeertjes. UmbriŽ is door minder mensen ontdekt dan Toscane, maar heeft een vergelijkbaar landschap. Steden als Siena en Perugia zijn onweerstaanbaar. Bologna doet wat cultuur betreft nauwelijks onder voor Florence.

Goedkoop overnachten
In de populaire vakantiegebieden van ItaliŽ liggen de prijzen behoorlijk hoog. Denk dan bijvoorbeeld aan de streek rond het Gardameer, Toscane en steden als Florence en Rome. Om in deze streken de vakantie goedkoop te houden, zul je buiten het seizoen moeten reizen. Toscane is in het voor- en najaar eigenlijk wel zo mooi. En de grote cultuursteden kun je uitstekend in de periode van november tot maart bezoeken. De prijzen liggen dan veel lager en de wachtrijen zijn korter. Wel loop je meer kans om een mistige of regenachtige dag te treffen, maar in een stad vol musea is dat geen probleem. Om in het toeristenseizoen de vakantie in ItaliŽ goedkoop te houden kun je de meest populaire vakantiebestemmingen beter mijden. Vanzelfsprekend zijn hier ook minder gelegenheden om te overnachten, dus het is zaak de vakantie goed voor te bereiden. Kamperen kan betrekkelijk goedkoop, maar ItaliŽ kent ook vreselijk dure campings met alles erop en eraan. Ook hier is het dus verstandig voor vertrek na te gaan wat je kunt verwachten.

Voordelig vervoer
Wanneer je voordelig naar ItaliŽ wilt reizen is het een goed idee om prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Wanneer je geen eigen vervoer nodig hebt, is het vliegtuig meestal de goedkoopste optie. Wanneer je vertrekt van een regionale luchthaven of het niet erg vindt om een overstap te maken, kan vliegen best voordelig uitvallen. Het is ook mogelijk om zelf naar ItaliŽ te rijden. Houd er dan rekening mee dat je onderweg ergens in een budgethotel of op een camping moet overnachten. In ItaliŽ kun je gebruikmaken van het uitgebreide openbaar vervoernetwerk. De prijzen van trein, bussen, metroīs en trams zijn niet goedkoop, maar ook niet extreem duur. De kaartjes moeten voor het instappen zijn gekocht. Bij het begin van de reis moet je de kaartjes afstempelen.

Activiteiten
ItaliŽ is een land met veel mooie landschappen, waar je kosteloos van kunt genieten. Je kunt gaan wandelen in de bergen, zwemmen in de meren of een rustige baai langs de Middellandse Zee uitzoeken. Zo kun je de vakantie in ItaliŽ goedkoop houden. Ook lieflijke dorpjes, kastelen en ruÔnes van oudheden kun je veelal gratis bezoeken. Wanneer je een gebouw van binnen wilt bekijken, betaal je vaak wel een toegangsprijs. Winkelen is in ItaliŽ niet bepaald goedkoop. Om regionale producten in te slaan voor een picknick of een zelfgemaakt diner kun je terecht op een van de straatmarkten. Hoe zuidelijker je komt, hoe meer je er zult aantreffen.

Goedkope Vakantie ItaliŽ - Arke.nl
Een goedkope vakantie itali√ę boekt u eenvoudig en snel op arke.nl. bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige vakanties itali√ę online!
http://www.arke.nl/vakantie/italie.aspx

Goedkope vakantie Italie
Goedkope vakantie italiŽ, voordelige zonvakantie lastminutes italiŽ, zon vakantie last minute italiŽ, strandvakantie lastminute naar de zon in italiŽ. geen extra boekings- of reserveringskosten: online boeken van beschikbare zonvakanties in italiŽ
http://www.feel2travel.nl/Italie_lastminute_vakantie_voordelige_goedkope_strandvakantie_zonvakantie.html

Goedkope vakantiehuizen in ItaliŽ
Goedkope vakantiehuizen in itali√ę.de beste zoektips en aanbevelingen.
http://www.dolcevia.com/nl/italie-reizen/reistips/1169-goedkope-vakantiehuizen-in-italie

Italie - goedkope vakanties in Italiė
ItaliŽ, goedkope vakantie, low budget reizen en actieve vakanties in italiŽ. goedkope hotels, hostels, b&b's en pensions. kamperen en campings in italiŽ. aanbiedingen voor rome, florence, milaan, toscane, alpen ..
http://www.rugzaktrips.nl/europa/e15.htm

ItaliŽ - Aanbod van goedkope Campings
ItaliŽ - Aanbod van goedkope Campings
http://www.italieatlas.nl/

Vakantie ItaliŽ vakantiewoningen goedkoop
Boek uw vakantie in itali√ę hier en kies tussen 9.858 vakantiehuizen. wij bieden een breed assortiment in heel europa en hebben het beste overzicht van vakantiehuizen in itali√ę. vind en boek online ‚Äď hier vindt u uw vakantiehuis in itali√ę.
http://www.cofman.nl/italie/

Villawijzer Goedkope vakantiehuisjes
Villawijzer heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen en biedt een goed overzicht van vakantiehuizen in europa. reserveer online...
http://www.villawijzer.nl/landen/vw.italie.php

Voordelige vakantiewoning ItaliŽ huren
Veel unieke vakantiewoningen itali√ę 2 tot 20 personen. veel aanbiedingen en last minutes itali√ę.
http://www.vakantiewoning-zoeken.nl/content/vakantiewoning-italie

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid