Goedkope vakantie Oostenrijk


goedkopevakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope vakantie Oostenrijk
Oostenrijk is onder Nederlanders vooral bekend als wintersportland. Maar ook in de zomer heeft het land veel te bieden. De bergen en de Alpenweiden vormen samen een schitterend wandelgebied. Rond de bergmeertjes kun je heerlijk ontspannen, terwijl er ook ruimte is voor sport en spel. Mensen die van actie houden kunnen raften of paragliden. Een goedkope vakantie in Oostenrijk is geen vanzelfsprekendheid. De prijzen lopen zeer uiteen. Maar als je bereid bent om voor vertrek wat rond te kijken, kun je ook in Oostenrijk voordelig overnachten.

Goedkoop overnachten
Hotels, appartementen en pensions in de populaire wintersportgebieden zijn ook s zomers behoorlijk prijzig. Wanneer je een goedkope vakantie in Oostenrijk wilt doorbrengen moet je de meest geliefde bestemmingen mijden. Gelukkig blijven er genoeg gebieden over die de moeite waard zijn. Hier vind je budgethotels en jeugdherbergen waar je voordelig kunt overnachten. In het hoogseizoen is deze accommodatie snel volgeboekt, dus wees er tijdig bij. In de zomer is de camping een goed alternatief. De campings zijn in Oostenrijk netjes en betrekkelijk goedkoop. Houd er wel rekening mee dat ze in de zomer aardig vol kunnen zitten.

Voordelig vervoer
De eigen auto is verreweg het goedkoopste vervoermiddel als je naar Oostenrijk wilt reizen. Reken erop dat je hier zon 10 tot 12 uur voor nodig hebt. De eigen auto is voor een goedkope vakantie in Oostenrijk de beste optie, omdat het vervoer ter plekke nogal duur is. Wanneer je in het land zelf toch moet reizen, dan is de trein de beste keuze. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kun je soms reizen tegen gereduceerd tarief.

Activiteiten
Het Oostenrijkse landschap is een attractie op zich. Je kunt je heerlijk vermaken rond de bergmeertjes of het nu zomer of winter is. De bergen, Alpenweiden en de rivierdalen lenen zich uitstekend voor een paar mooie wandelingen. Tussendoor kom je verschillende gezellige dorpjes tegen. Bij een goedkope vakantie in Oostenrijk mag een bezoek aan een grotere stad niet ontbreken. Steden als Innsbruck, Linz, Graz en Wenen hebben ieder een eigen karakter. Ze hebben allemaal hun statige bouwwerken en gezellige pleinen. Ook kun je er goed winkelen, hoewel dit niet erg goedkoop is. In de hoofdstad Wenen vind je maarliefst 25 verschillende markten waar je koopjes kunt scoren, of je nu kleding of elektronica zoekt.

Goedkope Vakantie Oostenrijk - Arke.nl
Een goedkope vakantie oostenrijk boekt u eenvoudig en snel op arke.nl. bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige vakanties oostenrijk online!
http://www.arke.nl/vakantie/oostenrijk.aspx

Goedkope vakantie appartementen Oostenrijk
Van 2 tot 7 persoons appartementen te huur in oostenrijk
http://www.aljaholten.nl/

Goedkope vakantie en low budget reizen
Goedkope low budget vakantie in oostenrijk. met o.a. goedkope hotels, hostels, b&b's en pensions in o.a. wenen, salzburg, bij de donau en in de oostenrijkse alpen. ook vind je informatie over wintersport, kamperen en campings in oostenrijk. verder aanbiedingen voor actieve vakanties en wintersport.
http://www.rugzaktrips.nl/europa/e25.htm

Goedkope vakantiehuisjes Oostenrijk
Villawijzer heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen en biedt een goed overzicht van vakantiehuizen in europa. reserveer online...
http://www.villawijzer.nl/landen/vw.oostenrijk.php

Goedkope vakantiewoning Oostenrijk
Luxe vakantiewoningen oostenrijk, goedkope vakantiewoningen oostenrijk, vakantiewoningen wintersport oostenrijk. veel aanbiedingen en last minutes vakantiewoningen oostenrijk.
http://www.vakantiewoning-zoeken.nl/content/vakantiewoning-oostenrijk

Vakantie Oostenrijk Goedkope Hotels
Vakantie Oostenrijk Goedkope Hotels
http://www.travelmap.nl/oostenrijk

VakantieXperts - Goedkope vakantie
Appartementen - hotels oostenrijk, te boeken bij vakantiexperts
http://www.vx.nl/autovakantie/oostenrijk/index.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid